Луната е в знак Лъв до 08:19ч на 13 септември.  Енергийният

...
Луната е в знак Лъв до 08:19ч на 13 септември. 
Енергийният
Коментари Харесай

Внимателно се вгледайте и вслушайте в света, който ви заобикаля, търсете знаци

Луната е в символ Лъв до 08:19ч на 13 септември. 

Енергийният капацитет в същото време е висок. Нараства увереността в личните сили. Повечето каузи ще ви се удават с лекост. Подходящо за празнуване и забавление, другарски срещи, флиртове, по тази причина не се лишавайте от радостните моменти на живота. Сега е времето да изкажете хвалба, да извършите комплимент на хората, които заслужават и обичате. По това време е максимален шанса да извършите положително усещане при запознанство. 

Уязвими са зрението, сърдечно-съдовата система, диафрагмата и гърбът. Избягвайте всичко, което напряга сърцето и не се преуморявайте. Да не се употребяват солариум и сауна през това време. Препоръчва се лекуване на коленете, ставните болести, заболявания на очите. 

След 18:07ч Луната излиза на луфт до 08:19ч на идващия ден.

Лунен календар: 27-ти лунен ден от 04:02ч на 12 септември до 05:06ч на 13 септември

Това е тайнствен ден, време за откровения, знания и секрети. В този ден човек може да стигне до интуитивно просветление, прояснение или озарение, защото е обвързван с Нептун. Време за подготовка за нов витален стадий. Отворете сетивата си. Внимателно се вгледайте и вслушайте в света, който ви заобикаля. Търсете умишлено и тълкувайте знаците, които ви изпраща Вселената. За да премине сполучливо денят, добре е да поддържате в леко и радостно положение мозъка, да избягвате напрежение и безредици. Сега хармонично се съчетават интуицията и разсъдъка. Вслушвайте се във вътрешният си глас. 

Символ на деня е Магическия скиптър и точно в този момент може да получите всички познания, които са ви нужни, с цел да разберете направлението, в което би трябвало да се движите. Може да срещнете хора, да попаднете на книга или филм, да дочуете инцидентна имитация, които ще ви дадат всичко належащо, което да ви подскаже по какъв начин да подобрите живота си по най-хубавия за вас метод. Не отхвърляйте това, което ви се предлага през днешния ден. 

Не се предлага да се стартират нови каузи. Човек може да стане жертва на илюзии. Опасни са всевъзможни заблуди, заплеснатост, по тази причина се предлагат медитации, молебствия, централизация и самоосъзнаване. Постарайте се да не зацикляте върху съответни житейски проблеми, изключително битовите. 

Опасно е пиянството, да се слуша мощна музика. Енергиен център са коленете. При погрешно държание може да заболеят кръвта, лимфата и да се получи тромбофлебит. Камъни на деня са аметист, изумруд, розов кварц, селенит и лунен камък.

Много е значимо в основата на секса да стои любовта, близостта, другарските връзки, а освен чистата физиология. Идеално време за първи сексуален контакт или за зачатие. 

Не се предлага да се купуват нови неща. Смята се, че средствата, ориентирани през днешния ден към щедрост, основават добра и богатства карма, която след това носи благосъстояние - духовно и материално.

Подстригването е уместно за всички, които се грижат за външния си тип и желаят да създадат усещане. Това ще ускори вашето омагьосване и реализиране на триумф пред близките. 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР